TENA broekjes: jouw vriend tijdens dagjes uit

Drie voordelen van TENA broekjes

Incontinentie hoeft niet langer de reden te zijn waarom je niet gezellig mee kunt naar het huwelijksfeest van je nicht of de wekelijkse sportmiddag met je vrienden. Daar zorgen wij van TENA met onze incontinentiebroekjes wel voor. Hoe dat lees je in deze tekst waarin we je vertellen waarom ons product je beste vriend is tijdens je dagjes uit.

Incontinentie een lastig ongemak

Het zal je maar gebeuren dat je het moment dat je naar het toilet gaat niet zelf meer kunt bepalen. Je hoeft bijvoorbeeld maar even te lachen of je zit met vuil ondergoed, wat je zelfvertrouwen niet ten goede komt. Ook vind je het bij incontinentie knap lastig wanneer je plotseling de aandrang tot urineren hebt en daar niets tegen kunt doen. Vanzelfsprekend zul je dan sociale evenementen zo veel mogelijk vermijden. Het ruiken naar urine of te kijk staan met een natte broek of jurk is immers geen prettige ervaring. Gelukkig hoef je dat na de aanschaf van onze TENA Pants incontinentiebroekjes niet meer te doen. In deze tekst delen we daarom drie van deze voordelen met je.

Voordelen van de broekjes bij incontinentie van Tena

1. Ze zijn net zo comfortabel als gewoon ondergoed

De incontinentiebroekjes van TENA geven je net als al hun andere producten niet het idee dat je een luier aan hebt. Het materiaal is namelijk zacht en lief voor je huid, terwijl het ontwerp ook afgestemd is op de anatomie van je lichaam. Hierdoor merkt niemand dat je het onder je favoriete jurk of pak draagt.

2. Ze zijn gemaakt volgens de TENA technologie

Dat wilt zeggen dat met het dragen van incontinentiebroekjes lekken uitgesloten is. Ook garandeert het
TENA incontinentiemateriaal je ervan dat je geen nare geurtjes ruikt of last krijgt van een nat gevoel tussen je benen. Je urine wordt namelijk gelijk van het oppervlak weggeleid, wat ook voorkomt dat je last krijgt van huiduitslag.

3. De broekjes zijn er voor mannen en vrouwen

Omdat er broekjes voor mannelijke en vrouwelijke incontinentie patiënten bestaan, kunnen partners die dit probleem hebben toch samen gezellig op stap. De TENA Pants incontinentiebroekjes zijn namelijk helemaal afgestemd op de anatomie van de vrouw en de man waardoor ze de “ongelukjes” opvangen op de de plekken waar ze ontstaan. Door het super vrouwelijke of stoere mannelijke ontwerp van de broekjes zal het niemand gelijk opvallen dat je problemen met het ophouden van je plas hebt.

Kies de TENA pants die het beste bij je omstandigheden past

Om van alle voordelen van de TENA broekjes te kunnen genieten, koop je natuurlijk de pants die het best bij je past. Ben je een mannelijke sporter dan is de TENA Men Premium Fit Protective Underwear Maxi bijvoorbeeld de TENA voor jou. Ze zijn ook in een normal en fit uitvoering verkrijgbaar.

Voor vouwen is er de TENA Silhouette collectie. Ze zijn ontworpen met een lage en hoge taille en te gebruiken bij zowel normaal als hevig urine verlies.

Deel je liefde