December cadeaumaand!

Het heerlijk avondje staat voor dat we het weten alweer voor de deur, en kort daarop zal ook de hectiek van de kerstdagen volgen. Voor sommige een periode waar al (bijna) een jaar lang naar uitgekeken wordt, voor andere betekenen de feestdagen veelal stress… Want wat serveer je dit jaar tijdens de kerstdagen, en hoe zorg je er nou voor dat ervoor zowel achter-oom als je eigen dochter een leuk cadeautje onder de kerstboom ligt?

Om de ‘met-z’n-allen-om-de-kerstboom-en-cadeautjes-uitpakken-taferelen’ of de ‘sinterklaas-staat-voor-de-deur-met-een-zak-vol-cadeautjes-taferelen’ iets soepeler te laten verlopen willen we je graag een aantal tips geven voor het scoren van de perfecte kerstboom cadeautjes! Lees snel met ons mee en doe inspiratie op; fijne feestdagen alvast!

Speel in op de hobby’s van degene die je wilt verrassen met een cadeau!

Eén gouden tip die we zelf maar al te graag gebruiken; zorg ervoor dat de cadeautjes die je voor een ander koopt aansluiten bij een hobby van diegene. Houdt jouw neef erg van koken en kan hij elke internationale keuken zijn eigen maken? Koop dan bijvoorbeeld een kookboek van een bepaalde soort keuken, zoals de Marokkaanse of Turkse keuken (hiervoor kan je bijvoorbeeld terecht bij een Islamitische winkel). Houdt jouw zoon van vissen? Schaf dan bij de viswinkel een aantal nieuwe vis-accessoires aan… Een cadeautje wat bij iemands hobby behoort kan eigenlijk nooit te veel zijn en je zit vaak helemaal goed!

Better safe than sorry

Onder het mom van ‘weet je tenminste zeker dat je diegene blij maakt’, kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om een cadeaukaart te kopen en deze in de zak van Sint of onder de kerstboom te leggen. Er zijn veel grote webwinkels waar een ieder wel kan scoren, dus dan weet je in ieder geval zeker dat het cadeautje goed zal bevallen.

Nog een tip van Flip

Wil je nou heel graag een cadeautje aanschaffen waar de ander op zit te wachten en nodig heeft? Probeer dan op een anonieme manier te vragen of hij of zij wensen kan doorgeven. Als jullie online lootjes hebben getrokken dan kan je dit vaak anoniem aanvragen. Zitten jullie met z’n allen in een groepsapp? Vraag dan of ‘iedereen deze week zijn of haar wensen in de app kan zetten’. Of je moet een bondje sluiten met bijvoorbeeld man- of vrouwlief van degene voor wie jij een cadeautje wil kopen, maar dat is in vele families niet helemaal de bedoeling en not done…

Deel je liefde