De beste winkellocaties in Nederland

Wil je een dagje winkelen maar weet niet precies waar je heen wil? Wil je er een leuk dagje weg van maken dan kan naast de leuke kledingwinkels, entertainment en verschillende eetgelegenheden niet ontbreken om je dag zo compleet te maken. In deze blog vind je de top 5 winkellocaties in Nederland waar je de hele dag kan shoppen zodat jouw kledingkast aangevuld wordt.

Amsterdam

De hoofdstad van Nederland kunnen we niet vergeten, met het grote aanbod aan populaire winkels die te vinden zijn in meerdere straten, zoals de Kalverstraat, de Leidsestraat en de Bijenkorf, wat het oudste warenhuis is van Nederland. Je kunt elke winkel die je daar zoekt vinden, als je zoekt naar een zwarte handtas voor dames of de laatste trends, dan ben je in Amsterdam op de juiste plek. Naast de bekendste straten zijn er ook genoeg leuke boetiekjes te vinden in de 9 straatjes. Amsterdam is ook bekend om Nederlandse snacks en eten, wat veel toeristen ook trekt zoals echte Nederlandse stroopwafels. Amsterdam is hierdoor ook de juiste stad om toerist in eigen land te spelen.

Utrecht

Utrecht is een stad die veel charmes heeft en waar je goed kan winkelen bij de Oudegracht en de Twijnstraat, waar je veel boetiekjes, winkels en eetgelegenheden kan vinden. Naast de leuke shop ervaring bij de oude grachten heeft Utrecht ook nog een groot winkelcentrum ‘’Hoog Catharijne” waar veel verschillende winkels te vinden zijn onder een dak. Als je op zoek bent naar een nieuwe tas van Guess, een lego pakket uit de lego store of de nieuwste kledingtrends, dan vind je alles in Hoog Catharijne. In Utrecht is ook de Bijenkorf te vinden in het centrum waar je kan shoppen voor designer items.

Maastricht

Maastricht staat bekend om de historische charme en veel winkelmogelijkheden, wat ideaal kan zijn voor een leuk dagje weg shoppen. In het hart Maastricht, in de oude binnenstad, heb je bijvoorbeeld het stokstraatkwartier waar veel chique boetiekjes en designer merken te vinden zijn. De markt is een plek waar veel mensen komen voor de leuke eetgelegenheden, de uiteenlopende winkels en souvenirs die daar te vinden zijn. Als het weer wat minder is dan kan je ook naar het winkelcentrum ‘’Entre Deux” waar je ook veel verschillende merken en winkels kan vinden. ’

Roermond

Naast de kleding outlet Batavia stad die is gevestigd in Lelystad, hebben we ook nog Designer Outlet Roermond met 186 winkels. Designer Outlet Roermond is de grootste designer outlet in de Benelux en staat op de 3e plek als grootste winkelcentra in Nederland. In de Outlet kan je designer items terugvinden van grote merken zoals Versace, Gucci, Prada met tot wel 70% korting het gehele jaar door. Naast de winkels zijn er ook verschillende eetgelegenheden te vinden en is er ook een kidsplay plek waar je kinderen zich kunnen vermaken.

Leidschendam

In Leidschendam is de Westfield Mall of the Netherlands te vinden, wat het grootste winkelcentrum van Nederland is met wel liefst 280 winkels. In het winkelcentrum is ook een foodcourt te vinden met veel verschillende culinaire opties. In de Westfield Mall of the Netherlands kun je de hele dag vertoeven en genieten van alle verschillende shopmogelijkheden en entertainment die te vinden is in het winkelcentrum, zoals een game hall.

Deel je liefde