Het Uitfestival in Emmen komt er weer aan!

Op zaterdag 14 september barst het Uitfestival weer los in Emmen!

Dit evenement markeert traditioneel het begin van het culturele seizoen en biedt een rijke bron van culturele activiteiten en feestelijkheden. Van muziek en theater tot kunst en workshops, het Uitfestival heeft voor ieder wat wils en belooft een dag vol inspiratie en plezier.

Programma in het Rensenpark en Amfitheater

Het Rensenpark is een van de centrale locaties van het festival. Hier kun je genieten van de band Retro bij Cho. In het Amfitheater is er een afwisselend programma met de open sessions band, waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen. Of je nu een ervaren muzikant bent of gewoon van muziek houdt, deze sessies bieden een leuke en interactieve ervaring.

Lokale talenten op het Raadhuisplein

Op het Raadhuisplein begint het muziekprogramma met optredens van lokale talenten. The Bake Shop trapt het programma af met veelbelovende artiesten uit de omgeving. Deze jonge muzikanten krijgen de kans om hun talent te laten zien en het publiek te vermaken met hun muziek. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe artiesten te ontdekken en te genieten van de levendige muziekcultuur in Emmen.

Avondprogramma: meezingen met Hannah Mae

Het avondprogramma op het Raadhuisplein belooft een muzikaal hoogtepunt te worden. Onder andere kersverse Buma award winnares en lokaal talent Hannah Mae zal optreden met haar band. Hannah Mae brak door in 2019 en heeft samen met de Vlaamse Metejoor een nummer 2 hit in de Nederlandse Top 40 gescoord met hun nummer ‘Wat Wil Je Van Mij’. Dit optreden mag je niet missen! Het volledige avondprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt, dus houd de website en sociale media goed in de gaten voor updates.

Gezellige festiviteiten voor jong en oud

Het Uitfestival is niet alleen een muzikale belevenis, maar ook een dag vol verschillende activiteiten voor jong en oud. Er zijn workshops, theateroptredens en kunstexposities verspreid over de verschillende locaties in Emmen. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten, zodat ook zij een geweldige dag kunnen beleven. Het festival begint om 13.00 uur op alle locaties, dus zorg dat je op tijd bent om niets te missen.

Praktische informatie en updates

Het Uitfestival is een gratis evenement dat toegankelijk is voor iedereen. Of je nu een fervent cultuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het Uitfestival biedt voor ieder wat wils. Voor meer informatie over het programma en de laatste updates kun je de website en sociale media van het festival volgen. Hier vind je ook het volledige avondprogramma zodra dit bekend is.

Maak je klaar voor een dag vol cultuur, muziek en plezier in Emmen op zaterdag 14 september. Het belooft een onvergetelijke start van het culturele seizoen te worden!

Deel je liefde