Live escaperooms in Rotterdam!

Op zoek naar een leuk uitje om te doen met vrienden, familie of collega’s? In een Escape Room beleef je adrenaline, spanning en mysterie. Als dat zo is, zul je dol zijn op de puzzels en mysteries die deze kamers bieden.

Een escape room is een interactief spel waarin jij en een groep worden opgesloten in een mysterieuze kamer. Spelers ontgrendelen de toegang tot de kamer door samen puzzels op te lossen. Alle betrokkenen hebben een uur om te ontsnappen. Escaperoom Rotterdam biedt een ruimte om je vermogen om puzzels onder druk op te lossen te testen. Kun jij je hoofd koel houden terwijl je alle raadsels oplost?

In Rotterdam is een escape room genaamd Live Escape Escape room populair. De Escape Room business maakt gebruik van verschillende systemen.

Naast escape rooms biedt Live Escape arrangementen voor groepen. Deze arrangementen zijn inclusief alcoholgerelateerde activiteiten zoals cocktailworkshops, high wine en high tea. Andere arrangementen zijn inclusief diner, high wine en high wine. Ten slotte kunnen groepen met Live Escape privéfeesten organiseren op hun terrein. Om dit te doen, moeten ze eerst ontsnappen uit een van de kamers.

Escape rooms zijn een geweldige manier om een ​​band op te bouwen met collega’s of teamgenoten. Samen moeten werken onder tijdsdruk maakt het een geweldige teambuilding activiteit.

Er zijn vier verschillende escape rooms bij Live Escape in Rotterdam. Elke kamer heeft een andere moeilijkheidsgraad en kan gespeeld worden door maximaal 8 personen. Bovendien kunnen alle kamers in het Engels worden gespeeld in plaats van in het Nederlands, wat handig is voor collega’s die de taal niet spreken. Iedereen die alle vier de kamers wil boeken, kan dit doen voor groepen van 3 of meer.
The Boiler Room heeft een moeilijkheidsgraad van 8 uit 10.

Jij en je groep gaan de Boiler Room binnen; het speelt zich af in het ketelhuis van een flat die aanzienlijke schade heeft opgelopen. Terwijl je de kamer verkent, ontdek je langzaam wat daar gebeurde. Om te ontsnappen met Sophie – die vermist is en vermoedelijk nog in de kamer is – moet je haar binnen een uur vinden.

De Boiler Room Escape Room Live Escape is een locatie waar deelnemers een escape room kunnen beleven.

The Safe House heeft een moeilijkheidsgraad van 8 uit 10.

The Safe House is een korte film over nietsvermoedende getuigen van een misdaad die wordt geëlimineerd. Omdat ze de daders konden identificeren, worden ze overgebracht naar een onderduikadres en krijgen ze te horen dat ze niet zullen terugkeren. De vraag die iedereen bezighoudt, is echter of dit veilige huis wel of niet echt veilig is.

The Safe House is een escape room met een live versie.

Lab 13 is een taak van 9/10 moeilijkheidsgraad.

Een militair ministerie beweerde dat de locatie van een voormalig Russisch laboratorium voor experimenten ongebruikt was. Omwonenden dachten er echter anders over en begonnen een internationaal incident te veroorzaken. Als gevolg hiervan heb je als burgerteam van speciaal opgeleide agenten de taak om de situatie op te helderen. Het lab werd in de jaren vijftig gebruikt, maar is sindsdien vermoedelijk niet meer gebruikt.

Het Live Escape Escape Room Lab 13 is een locatie voor escape rooms.
Kamer 1409 is de moeilijkste kamer om te voltooien met een 10/10 rating.

Volgens geruchten spookt het in Kamer 1409 in het Skyhotel van Rotterdam. Vermoedelijk vertrekt niemand die in de kamer blijft de volgende ochtend. Sommige mensen geloven dat dit slechts een publiciteitsstunt van het hotel is, terwijl anderen beweren dat het er echt spookt. Ondanks dat iedereen de waarheid achter kamer 1409 kent, zou iemand kamer 1409 moeten bezoeken en zien of ze ooit weer vertrekken.

Deel je liefde