Uitjes speciaal voor mannen

Speciaal voor de mannen onder ons hebben we in deze blog 3 activiteiten uitgelicht vol spanning en gevoel. Organiseer een energiek teamuitje, bedrijfsuitje of familiedag met je vrienden, collega’s of familie en maak er een onvergetelijke dag van. Lees verder om erachter te komen welke leuke activiteiten wij jou aanraden.

Slipcursus evenementen

Een leuke middag met deze leerzame maar vooral spectaculaire glijbaancursus voor jou en je vrienden! Bijna elke chauffeur kan stoppen en kent de basisvaardigheden van het rijden.
Maar ben je ook in staat om een ​​goede en correcte noodstop of waterplan te maken? Je weet hoe je een auto onder controle moet houden als hij slipt, of nog belangrijker… hoe voorkom je dat hij wegglijdt? Het lijkt simpel, maar ben je echt zo goed als je denkt dat je bent?
Originele groepsuitjes zijn door heel Nederland te organiseren of goed te combineren met passende (teambuilding)activiteiten zoals: quads, segway vliegen, helikopter vliegen en rijden in een Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, etc. Sportwagen! Dit spectaculaire groepsuitje kan in verschillende steden worden georganiseerd en duurt ongeveer 4,5 uur.

Speciale 4×4 en 4WD voor heren

Beleef samen met je vrienden de actie, het avontuur en de adrenaline die door je lichaam stromen met deze toffe activiteit. Een echte mannendag meemaken? Mis dit evenement dan niet!
Na ontvangst ga je na een korte introductie door onze instructeur met de nodige instructies op je quad rijden. Hier voltooi je de route die we zelf plannen. Na een intensieve rit met 4WD heb je wat tijd om uit te rusten, maar niet te lang. Voor je het weet zitten jij en je vrienden in een grote 4×4 en klaar om off-road te gaan in een bosrijke omgeving. Overleef de ene steile heuvel na de andere en de ene hobbel na de andere. Aan het einde van deze rit heb je de mogelijkheid om een ​​drankje te drinken in onze bar en je ervaringen met elkaar te delen.
De tour kan georganiseerd worden door 5 deelnemers en duurt ongeveer 2 uur.

Boogschieten

Na ontvangst vindt u gedetailleerde instructies over boogschiettags. We beginnen met een korte training waarin je het pijlen onder de knie kunt krijgen. Je probeert verschillende items één voor één te raken. Als iedereen goed gaat, betreden jij en je team het speelveld met verschillende obstakels. Hier worden verschillende spelvarianten gespeeld ter voorbereiding op het laatste spel, de “battle”.
In verschillende teams strijd je tegen elkaar en probeer je alle tegenstanders uit te schakelen of 5 doelen te raken. Wie van jouw team wordt de winnaar van dit coole sportevenement?

Deel je liefde