5 verrassende locaties voor een kerstfeest of nieuwjaarsfeest

Op zoek naar een leuke en verrassende manier om met je collega’s het jaar af te sluiten? Geef hier een extra leuke invulling aan door te kiezen voor een sfeervol bedrijfsuitje op een bijzondere feestlocatie. Er zijn door het hele land verschillende mogelijkheden, dus kijk voor een gelegenheid bij jou in de buurt of maak er echt een dagje uit van en bezoek een locatie elders in het land. Wij geven je vast een paar tips met vijf feestelijke locaties.

Informeel borrelen met je collega’s

Laat de drukte van de werkzaamheden even achter je en kies voor een feestlocatie huren waar een ontspannen sfeer hangt. Je geniet bijvoorbeeld tijdens het Kerstival in Egmond aan Zee van lekker eten dat je zelf uit kunt kiezen bij de verschillende foodtrucks die op de feestlocatie aanwezig zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje praatje bij met je collega’s. Ondertussen speelt een saxofonist op de achtergrond herkenbare liedjes. Wil je een sfeervolle locatie waar je ook in een informele setting je collega’s kunt ontmoeten? Kies dan voor een evenement in Amsterdam. Tijdens een walking-diner kunnen de aanwezigen genieten van een goed gesprek en heerlijk eten. Deze locatie is niet alleen geschikt voor een kerst- of nieuwjaarsborrel met een aansluitend diner, maar tevens voor het houden van een zakelijke presentatie in een feestelijke, intieme omgeving.

Een verrassende invulling van een zakelijke kerstbijeenkomst

Ben je op zoek naar een verrassende locatie voor een bedrijfsuitje in Eindhoven? Dan moet je bij Beachclub Sunrise zijn. Het onverwachte is dat je binnen geniet van een warme wintersfeer, terwijl je uitzicht hebt op een inspirerend decor van strand en water. De invulling van het kerstfeest kun je helemaal op maat maken. Zoals bijvoorbeeld een leuke pubquiz of voor de sportieve collega’s een buitenactiviteit.
Voor een evenement waar je niet in, maar op het water doorbrengt, kies je voor een rondvaart tijdens de avonduren op de Waal. Geniet niet alleen van de warme sfeer aan boord, maar bekijk onder het eten tevens de verlichte gebouwen van Nijmegen die je onderweg passeert.

Een alternatief voor een rondvaart bij avond, is een sloepentocht door de Biesbosch overdag. Dit kun je combineren met een kerstbrunch of een kerstborrel. Uiteraard moet het weer hier wel een beetje meewerken. Maar als je na een frisse dag het sfeervol ingerichte chalet binnenkomt, warm je in ieder geval snel weer op. Alle locaties hebben ruimte voor zowel grote als kleine groepen, zodat je altijd iets passends kunt vinden voor jouw zakelijke kerst- of nieuwjaarsfeest.

Deel je liefde