VandaagOpstap


Fruitcorso Tiel

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!De entree op het park is gratis, maar mocht u dé beste plek willen hebben om de Fruitcorso-stoet goed te kunnen zien, dan kunt u ook een tribuneticket bestellen!

Het 56ste Fruitcorso vindt plaats op 17 zaterdag september 2016.
Op deze zaterdag trekt de stoet langs het historische centrum van Tiel en
het oude stadsplantsoen Kalverbos. Hier wordt na de optocht ook het tentoonstellingsterrein ingericht, waar de regionale kunstmanifestatie Fruit Adventure Rivierenland plaatsvindt

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend gratis evenement. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. De corsostoet bestaat dit jaar uit veertien grote wagens en zes jeugdwagens.

Zie voor het programma de website van Fruitcorso Tiel.


Foto's

 • Fruitcorso Tiel

  Fruitcorso Tiel

 • Fruitcorso Tiel

  Fruitcorso Tiel

 • Fruitcorso Tiel

  Fruitcorso Tiel

 • Fruitcorso Tiel

  Fruitcorso Tiel
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen