VandaagOpstap


Stoomgroep West Zuiderpark

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!U staat op het station en ziet de stoomtrein vertrekken. De wagons zijn volgeladen met zwaaiende kinderen en volwassenen die zich weer kind durven voelen, de stoomlocomotief trekt puffend en fluitend de wagons het station uit, het park in. U rijdt een rondje in de trein mee. Tussen hoge bomen en dicht struikgewas ruikt u de lucht en voelt u de hitte van het vuur in de locomotief. De bellen gaan rinkelen, de lichten knipperen en de bomen sluiten terwijl de trein over de overweg rijdt. Eenmaal terug op het station kijkt u over de schouders van de machinist mee naar het onderhoud van het vuur, het innemen van water, het smeren en........ poetsen. Want wij zijn trots op ons materieel dus zien wij graag dat alles er blinkend bij staat.

Let op: Bij erg slecht weer (bijvoorbeeld langdurige regenval) rijden we niet. U kunt altijd contact (070 3802660) opnemen indien u twijfelt.


Foto's

  • Stoomgroep West Zuiderpark

    Stoomgroep West Zuiderpark

  • Stoomgroep West Zuiderpark

    Stoomgroep West Zuiderpark

  • Stoomgroep West Zuiderpark

    Stoomgroep West Zuiderpark
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen