VandaagOpstap


Gamma Racing Day

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!GRATIS genieten van het beste dat het TT Circuit in auto-, motor- en kartsport te bieden heeft. De GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen móet je LIVE meemaken. Met het GRATIS toegangsbewijs beschikbaar gesteld door GAMMA Bouwmarkten kies je zelf de beste plek op één van de acht grote tribunes en krijg je een uniek race- en demoprogramma voorgeschoteld. Een keur aan internationale wedstrijdklassen, de toegankelijkheid van topcoureurs op het Pioneer podium en de altijd weer verrassende demonstraties en activiteiten naast de baan zorgen al ruim tien jaar voor een geweldige kennismaking voor jong en oud met het TT Circuit Assen.

Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Naast de tribunes beschikt het circuit over twee taluds voor toeschouwers die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Zie de website van Gamma Racing Day voor meer informatie!

Video impressie

Foto's

  • Gamma Racing Day

    Gamma Racing Day

  • Gamma Racing Day

    Gamma Racing Day

  • Gamma Racing Day

    Gamma Racing Day
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen