VandaagOpstap


Amsterdam Light Parade

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Op zaterdag 19 december 2015 vindt de 1e editie van de Amsterdam Light Parade plaats. Deze sprankelende parade van verlichte boten zal vanaf de Zouthaven (Bij het Muziekgebouw aan het IJ) een ronde over de Amsterdamse grachten varen. Het thema ‘lets light up christmas together’ brengt licht in de donkere dagen. Alle boten zijn voorzien van indrukwekkende verlichting, lichtkunst en een aantal zijn voorzien van ‘live’ muzikanten.

De parade is toegankelijk voor iedereen. U komt om de bijzondere wintersfeer te proeven, en samen met andere Amsterdammers gezelligheid in de donkere dagen te creëren.

De Amsterdam Light Parade komt voort uit de Christmas Canal Parade welke in 2009, 2010 en 2012 succesvol georganiseerd is, en is een gezamelijk initiatief van Amsterdamse reders, ter promotie van de saamhorigheid en de sfeer in de stad Amsterdam.

Meer info op de website.

Video impressie

Foto's

  • Amsterdam Light Parade

    Amsterdam Light Parade

  • Amsterdam Light Parade

    Amsterdam Light Parade
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen