VandaagOpstap


Brouwerij Rodenburg

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Een eigen bierbrouwerij. Dat was een lang gekoesterde wens, waarvan het de vraag was of die ooit in vervulling zou gaan. Yvonne trok de Engelsman naar de Lage Landen. Hier bouwde hij een succesvol schildersbedrijf op. De droom van de bierbrouwerij bleef.

Steve verhuisde naar Steenderen en kocht daar uiteindelijk boerderij Rodenburg, die nu bekend staat als Bronckhorster Bieren Brouwerij. De weg om zijn droom te kunnen verwezenlijken was lang en niet zonder hobbels, maar nu staat er een succesvolle brouwerij die geroemd wordt vanwege de kwalitatief hoogwaardige speciaalbieren.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Onze Bronckhorster Bieren Brouwerij is in principe elke dag open, behalve op brouwdagen. Deze zeer arbeidsintensieve dagen laten zich niet altijd plannen. Je bent altijd van harte welkom, maar wil je zeker wat dat we geopend zijn, bel dan even van tevoren.

Voor meer info, zie de website van de brouwerij of bel: 0575 - 452149 / 06-1647847.


Foto's

  • Brouwerij Rodenburg

    Brouwerij Rodenburg
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen