VandaagOpstap


Jaarmarkt Valkenswaard in Hemelse Sferen

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Iedereen is uitgenodigd uit om deze gezellige en veelzijdige markt te komen bezoeken. Laat u verassen door het brede assortiment dat over ongeveer 300 kramen verdeeld is. U vindt op deze gezellige markt onder andere diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoeisel en lederwaren, speelgoed, boeken, interieur- en telefoonartikelen.

Ook voor de lekkere trek kunt u terecht op deze markt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Surinaamse snacks, Vietnamese loempia's, friet en snacks, belegde broodjes, hamburgers en stroopwafels. Natuurlijk kunt u ook een glas frisdrank of jus d'orange krijgen op de braderie.

Er komt daarnaast ook een sfeervol middagprogamma op diverse podia, ook is er een presentatie van een Bloemencorso, straattheater en heel veel muziek!!!

Deze hemelse markt is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen zeker niet vergeten worden. Ter plaatse zijn verschillende attracties waar ze zich kunnen vermaken. Zo kunnen ze onder andere genieten van een lekkere suikerspin en een lekker ijsje.


Foto's

  • Jaarmarkt Valkenswaard in Hemelse Sferen

    Jaarmarkt Valkenswaard in Hemelse Sferen
 
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen