VandaagOpstap


Intocht Sinterklaas Venlo

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Sinterklaas komt zondag 17 november 2013 om 15.30 uur aan in de haven van de Maasboulevard te Venlo. Dit gebeurt onder leiding van Comité Kinderfeesten.

Ruim voor de intocht van de Sint worden sinterklaasliedjes ten gehore gebracht door Venloos Straatorkest ’t Hetje aan de kade V.S.O. ’t Hetje. Als je pakjesboot aankomt in de haven wordt de Sint door wethouder Van den Beucken en voorzitter van het Comité Kinderfeesten Joep Raemakers ontvangen.

Sinterklaas gaat per koets onder begeleiding van het Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo en de eigen pietenkapel via de Maasstraat, Kwartelenmarkt, Kleine Beekstraat, Vleesstraat, Klaasstraat, Begijnegang en Sint Jorisstraat naar de markt voor het Stadhuis.

Vanaf het balkon van het Stadhuis spreekt de Sint rond 16.00 uur de kinderen toe en nodigt ze uit voor het sinterklaasprogramma in De Maaspoort. Daar start het programma om 16.15 uur met medewerking van ToetTout Theater en Kunstencentrum Venlo. Sinterklaas maakt omstreeks 16.40 uur zijn opwachting waarna iedereen hem een handje kan geven.

Foto's

  • Intocht Sinterklaas Venlo

    Intocht Sinterklaas Venlo
 
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen