VandaagOpstap


Kaasboerderij 't Bosch

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Kaasboerderij 't Bosch is gelegen in het Brabantse dorpje Made. Het beschikt over zo’n 70 melkkoeien. De boerderij produceert vele soorten kazen, van jong tot oude kaas en kruidenkaas: brandnetel, komijn, tuinkruiden, mosterd, pepermelange, walnoot, bieslookmelange en knoflook-ui. Regelmatig ook andere smaken zoals fenegriek, italiaanse kruiden, pikante kruiden, specerijen, etc etc. Ook voor magere kaas, smeerkaas, verse kaas en babykaasjes kunt u er terecht.

De boerderij verzorgt excursies en arrangementen.
Tijdens de excursies maakt u kennis met het oude ambachtelijke kaasmaken gecombineerd met het hedendaagse boerenleven. U kunt bij de excursies extraatjes boeken zoals een broodje kaas of een worstenbroodje met koffie en thee of een complete boerenlunch. Ook zijn er vanaf de boerderij diverse wandelroutes uitgestippeld.

Voor meer informatie, zie de website van Kaasboerderij 't Bosch.

Foto's

  • Kaasboerderij \'t Bosch

    Kaasboerderij \'t Bosch
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen