VandaagOpstap


Grote openlucht Vlooienmarkt in Megaland Landgraaf

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!"De grootste openlucht vlooienmarkt van Nederland" zo luidt het motto van het grootschalige evenement, die zal plaatsvinden op het gigantische evenemententerrein Megaland in Landgraaf waar jaarlijks met pinksteren het pinkpop festival word gehouden.
Megaland in Landgraaf is gegarandeerd honderden meters snuffelplezier voor duizenden bezoekers en een ideale mogelijkheid voor standhouders om hun spullen aan de man / vrouw te brengen.

Een dagje uit voor het gezin. Naast een aantal marktkramen zal op het gigantische evenemententerrein Megaland ook plaats zijn voor nevenactieviteiten voor zowel jong als oud.

Ideaal voor zowel bezoeker als deelnemer aan de vlooienmarkt is naast de goede bereikbaarheid, de mogelijkheid tot gratis parkeren. Standhouders kunnen met hun auto tot achter de kraam komen.
 
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen