VandaagOpstap


Bokkemert Valkenburg

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Valkenburg kan zich klaarmaken voor opnieuw duizenden bezoekers binnen de stadsgrenzen. Op zondag 13 oktober wordt de traditionele Bokkemèrt alweer voor de 31ste keer gehouden.

Voor Valkenburgers is het startsein van de eigen Bokkemèrt altijd het begin van een nieuw jaargetijde. Staan de straten weer vol kraampjes met spulletjes voor de verkoop, dan is de herfst echt begonnen. Daar waar de jaarmarkt ooit begon als een tussendoortje in de rustige periode tussen zomer en herfst, is het nu uitgegroeid tot een publiekstrekker van formaat.

Op de Bokkemèrt zal ook dit jaar weer een brede keus aan spullen en lekkernijen worden aangeboden. Met een straatlengte van bijna drie kilometer en ruim 350 kramen is het één van de grootste jaarmarkten van Limburg. Op het Walramplein is tevens live-muziek en wordt traditioneel het eerste herfstbokbier van Brouwerij De Leeuw geschonken.

Foto's

  • Bokkemert Valkenburg

    Bokkemert Valkenburg
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen